martes, 8 de abril de 2014


                                                                     
L'Obra Social de l'EDITORIAL QUADRIVIUM i TEATRE DE CONTACTE, us convidem a l'espectacle familiar a benefici de
ASSOCIACIÓ CENTRE LABORÉ, LA CASETA:
Quan? Dissabte 12 d'abril a les 18h30
On? Al Teatre de Salt
Entrades: 13€ + obsequi d'un llibre a recollir en assistir a l'acte

Des de l'Obra Social de l'EDITORIAL QUADRIVIUM, volem fer nostres els valors ètics, principalment la solidaritat i la responsabilitat tant individual com col·lectiva. Compartim i donem suport als qui es comprometen en aquesta tasca en favor dels col·lectius més desfavorits. Des d'aquesta voluntat, vàrem parlar amb TEATRE DE CONTACTE i immediatament van dir que sí a col·laborar en aquest espectacle familiar per a recollir fons per al projecte engegat per l'ASSOCIACIÓ CENTRE LABOURÉ, LA CASETA.

La Caseta fa més de 30 anys que funciona a Salt, sense disposar de recursos econòmics, només les donacions puntuals de persones que creien en la bona feina feta. L'Ajuntament creu en el projecte i també participa. Ha tirat endavant gràcies al voluntariat i a l'esperit incombustible de Sor Clara que la va posar en marxa llavors i encara està al capdavant. La Caseta és un espai on nens i nenes van després de l'escola, durant el curs escolar, de manera gratuïta, fan deures i treballen hàbits i valors a través de diferents activitats. Al mes de juliol s'ofereix un casal d'estiu, amb caràcter més lúdic i un preu simbòlic, becant el màxim de nens i nenes. Ara està en fase de creixement, i necessita recursos econòmics per poder donar resposta a tots els nens i nenes que volen participar.
Ah! I visiteu la parada de Sant Jordi de La Caseta al Passeig Ciutat de Girona de Salt, comprant un llibre podreu continuar col·laborant amb el projecte.
Us esperem!!

No hay comentarios: